We Love Chocolate! Belgische chocolade in Nederland.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Wie houd er nu niet van chocolade?

Ik… toch niet echt. Alleen als de smaken echt spectaculair zijn of in een erg lekker recept. Een gewone reep vind ik gewoon niet lekker.

Maar nu even over lekkere chocolade, heerlijke Belgische.
In Breda heb je een winkeltje, genaamd ‘We Love Chocolate’.
We Love Chocolate
Misschien wel een klein winkeltje maar met veel variatie en echt LEKKERE chocolade! De chocolade zelf komt van ateliers in België die de eigenaresse van ‘We Love Chocolate’ zelf bezoekt en dan kiest ze de chocolade die ze wilt in haar winkel. Zo heb je constant andere producten. Telkens als we er komen kunnen we weer wat anders proeven. Aan de ene kant wel leuk maar ik baal er ontzettend van dat ze mijn merengue witte chocolade donutjes niet meer hebben. Nu hebben ze wel weer leuke chocolade cupcakejes.
We Love Chocolate proeven

Je mag er proeven! Serieus, geweldig, maar ook gevaarlijk, want dan wil ik extra veel meenemen. Het is allemaal zo lekker. Je hebt er ook verscheidene chocolade repen, geschenkboxen en veel meer… ECHT VEEL MEER!

DSC09401
Deze keer heb ik me ingehouden, alleen de crème Brûlée chocolade reep van Lindt meegenomen. (Die manlief grotendeels heeft verorberd)… Hij was LEKKER

Ook chocolade kopen en/of proeven? De paascollectie is er nu ook!

Adres:

Lange Brugstraat 18
Breda

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

One Response

Leave a Reply