Taart & Tafel

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Het is weer sinds de zomer geleden dat ik bij Taart & Tafel was. Toen hebben we daar een High Tea gedaan (ik en manlief) voor onze huwelijksverjaardag en er heerlijk van genoten.

Nu was ik een aantal weken geleden in Goes en besloot toch nog is langs Taart & Tafel te gaan. Toch nog steeds mijn favoriete Esspressobar/theehuis/gebakjeswinkel van Zeeland.

theemelanges
Als je daar thee besteld mag je zelf uitgebreid kiezen/ruiken/kijken en in een zakje doen. Echt een leuk concept. En een paar heerlijke theemelanges! Ieder zijn ding, maar ik denk dat een gemiddeld theeliefhebber echt wel zijn geluk opkan daar!

diverse taartjes
Naast de thee heb je heerlijke gebakjes, sommige zitten standaard in hun assortiment, maar er staat ook altijd wel iets unieks dat niet op de kaart staat. En sinds (ongeveer) de zomer, kun je er ook nog eens lunchen.

DSC09523

Dus terwijl het buiten regende, zat ik lekker met een heerlijke thee en een gebakje in het gezellige gebouwtje van taart & Tafel. Gewoon, heerlijk, genieten. Ik had een decadent chocolade cake in een kopje. Eigenlijk net iets te heftig. En na veel kiezen koos ik voor een thee met perzik. ‘Stress weg’

Interieur

Toen ik er binnenkwam was er net een groep dames een high tea aan het houden. Wat een geluid! Gelukkig had ik een uurtje later het rijk voor mij alleen (of toch bijna).. Toen nog maar een muntthee gedronken (ALTIJD LEKKER!) en voor manlief ook een stuk worteltaart meegenomen. Hij ook weer helemaal blij!

Wat ik helemaal leuk vond was dat ik er nog gratis een citroentaartje bijkreeg, gewoon, om te proeven, en omdat het kan :) wat een verwennerij, hij was lekker! Ik kan niet wachten om nog eens te gaan!

Adres:

Vlasmarkt 8
Goes

www.taartentafel.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply