Sooo Delicious: Bewuster genieten

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Het is al een tijdje geleden dat ik er geweest ben maar in Goes heb je een heerlijk winkeltje, naast Taart & Tafel waar ik heel graag kom, heb ik nog een prachtig plekje gevonden waar je bewuster kunt genieten van een gebakje en/of thee.

Sooo Delicious, verstopt in de Papegaaistraat in Goes (steegje tussen de winkelstraten in) is een heerlijk klein winkeltje waar op ambachtelijke wijze koek en gebak gemaakt wordt, liefst op biologische en fairtrade basis.
Sooo Delicious heeft naast huisgemaakte producten ook een heel ruim assortiment glutenvrije, koemelk en lactosevrije koek en gebak. Dus voor ieders is er wel iets te vinden!

DSC09515
Dit pand word gedeeld met Bags By J. een talentvolle vrouw die prachtige tassen/zakken maakt. Dus hier een linkje als je denkt, ik heb dringend een nieuwe, stijlvolle en unieke tas nodig! www.bagsby-j.nl
DSC09514

DSC09510
Toen ik er was heb ik genoten van een heerlijk zure Lemon Slice. En thee uit een heerlijk mooie mok van rice.dk, een collectie die hier bij Sooo Delicious ook wordt verkocht.
DSC09506

DSC09507

Adres:

Papegaaistraat 6
4461 AD Goes

Website: sooodelicious.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply