Post: #vriendinnendag van PostNL

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Op dinsdag zaten we gezellig te kletsen met de geweldige Christiaan (vriend van manlief). Ergens tijdens dat gezellige bezoek hoorde ik de post door de brievenbus komen. En ik, mega super nieuwsgierig van aard, ging meteen even de post halen. En ja hoor, het gewoonlijke.

Een rekening (die blijven serieus maar komen), reclame, een brief voor Mevr. Willemsen (hallo, wij wonen hier al 3 jaar ondertussen, we hebben genoeg teruggestuurd). Maar er lag ook eens iets anders bij. Niet gewoonlijk.
Een hele grote briefkaart verstuurd door PostNL uit naam van mijn mannetje :)

Er stond op:

Lieve mooie Vlaamse vrouw… Ik hou mega veel van jou! Groetjes van PostNL Webcare en kusjes van je dorpsjongen!  (En met hartjes!)

DSC00426

AAAAAAWW!! Wat lief!!! En leuk dat PostNL dit doet. Dit was bedoelt voor vriendinnendag, maar mijn man mag mijn lieve vriend(innetje) echt wel zijn.
dorpsjongen

Ik vond het serieus wel cool dat het echt handgeschreven was, voor de eerste keer kon ik iets lezen wat mijn man had opgeschreven (of eigenlijk laten opschrijven), ik overdrijf maar echt, hij heeft bijna een doktershandschrift.

Moest je dit ook willen doen? Hou dan de Facebook pagina van PostNL in het oog, ze komen vaker met zo een leuke kaartjes acties :) Ik wil spontaan ook iedereen leuke lieve kaartjes gaan sturen.

Ooohh PostNL, was dit jou bedoeling? Mission Accomplished :) Nu nog leuke mensen vinden om het kaartje heen te sturen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply