Pasen & Lammetjes aaien: Foto’s

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Pasen is alweer voorbij. Ik krijg het gevoel dat het allemaal zo snel gaat dit jaar! Ik hoop dat jullie Pasen ook zo geslaagd was als die van ons! Op zaterdag met lammetjes knuffelen en zondag op bezoek bij bomma en bompa. (Mijn ouders)
Ondanks we dit jaar een rustige Pasen hebben gehad is hier een foto indruk van ons Paasweekend.

DSC00548
Creatieve kindjes hebben samen met oma Paasknutsels gemaakt.

DSC00547
Dit Paasei heb ik in de Action gekocht. Was veel te schattig

DSC00543
Deze Paaskip met zijn mooie pastelkleuren heb ik in de Xenos gekocht. Ik moest me daar zo inhouden! Wat een leuke paasdingetjes hebben ze daar.

DSC00538
Verse scharreleitjes van op de boerderij, kan je toch niet laten liggen zeker?

DSC00528

DSC00522

DSC00496

DSC00491

En de zaterdag voor Pasen lekker met lammetjes mogen knuffelen! Dit is geweldig leuk om met zelfs onze bijna 2 jaar ouder peuter te doen. Bij ons in het dorp is dit elk jaar. Ik kijk uit naar het volgende jaar!

En hoe was jullie Paasweekend?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply