In de bakkerij: Heerlijk zuurdesembrood

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Je kent ze wel, bakkerijen, daar verkopen ze over het algemeen heel veel brood. En brood is broodnodig, maar laatst was ik wel bij een heel leuke bakkerij :) genaamd: In De Bakkerij.
In de bakkerij

In Goes, een beetje buiten de binnenstad en de winkelstraatjes heb je een bakkerij, en al hun producten zijn van zuurdesem! Geweldig toch? En origineel.

Daar kan je lunchen (tot 2uur), een echte Zeeuwse Bolus halen en koffie drinken, Geen idee wat ik er van moest verwachten, maar ik moest toch lunchen en zuurdesembrood is niet verkeerd (lekker krokant en gezond).
koffie In de bakkerij
Tosti Caprese
Dus ik trakteerde mezelf op een heerlijke koffie en een tosti Caprese (beetje ongezond), ik vond de keuze een beetje beperkt voor de lunch.

DSC09494

Maar kijk is naar die mok en dat bord! Zooooo mooi! Wil ik ook! Mijn zoektocht naar dit geweldige servies begint! Ik ben serieus IN LOVE!

Interieur In de bakkerij

Zoals je kan zien hebben ze genoeg plek om rustig te zitten en lunchen, en zuurdesembrood loopt echt goed, er is sowieso meer vraag naar kreeg ik te horen en terwijl ik er lekker zat te lunchen liepen mensen constant binnen om brood te kopen.
zuurdesembrood
Zeeuwse Bolus

Of met het hele gezin een bolus komen eten.

Al bij al, als je in Goes bent een zuurdesembrood wilt, zeker kopen! Voor de lunch, je kan je boterhammen om mee te nemen bestellen en als je daar wil eten moet je een toeslag van ongeveer 1 euro per broodje betalen… En zo heel speciaal vond ik die boterhammen dan ook weer niet. Op de foto hieronder zie je de keuze van gewone boterhammen.

menu in de bakkerij

Maar ik zou zeggen, gewoon zelf proberen!

Adres:

In de Bakkerij
Wijngaardstraat 50
Goes

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

Leave a Reply