Foodtalk #1: Nescafé Shakissimo

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Nescafé heeft een nieuw product. Een ijskoffie genaamd de ‘Shakissimo’. Nu zijn er al redelijk wat ijskoffie’s op de markt en was ik benieuwd of deze een echte meerwaarde had. En deze uitproberen vind ik absoluut geen straf, ik ben gek op een goede ijskoffie of gewoon gek op goede koffie!

Deze ijskoffie komt in 3 verschillende smaken, Latte Espresso, Latte Cappuccino en Latte Macchiato. Ik heb hier 2 smaken van kunnen bemachtigen, de Latte Macchiato ben ik nog niet tegengekomen.

Dus, is deze ijskoffie echt speciaal? Je moet er in ieder geval mee schudden voor gebruik, zodat je “een unieke smeuïge textuur krijgt.” (volgens de Nescafé website)

We proberen hem maar eens uit, en het resultaat?

Prijs: Met 1.45 euro per ijskoffie is hij absoluut niet de goedkoopste in zijn segment, ik denk dat alleen de ijskoffie van Starbucks duurder is. (ik kocht hem voor 99 cent zie ik nu net, stond in de actie, leuke verrassing!)

Smaak: Moeilijk te beschrijven maar ik vond ze zelf niet zo heel lekker smaken, niet echt de koffiesmaken waar ik op hoopte, allebei eigenlijk teleurstellend, al is de cappuccino toch iets beter dan de espresso.

Textuur: Na schudden krijg je inderedaad een dikke smeuïge textuur die best raar is, omdat je het niet gewent bent bij een ijskoffie uit het winkelschap. Voor mij hoeft dit dus ook echt niet, vond het niet zo bijzonder.

Design: Een standaard verpakking voor ijskoffie. Niet lelijk in ieder geval.

DSC00731

Uiteindelijke vonnis?

Dit is de eerste en laatste keer dat ik deze ijskoffie koop, misschien is het persoonlijke smaak maar ik vond hem echt niet lekker.

Heb jij betere ervaringen met deze ijskoffie of is je smaak beter ontwikkeld dan de mijne? Laat het maar weten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

Leave a Reply