Fantastyval 2015

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

In 2014 waren we met het gezinnetje naar Fantastyval geweest, een geweldig leuk en mooi fantasy festival op een landgoed bij de Wouwse plantage. (Vlak bij de grens BelgiĆ«/Nederland) Wij wonen er zo’n 5 minuten met de auto vandaan, misschien zelfs minder. Hier waren we zo enthousiast over, ik wou het met iedereen delen dus schreef ik een blogpost. Ik wou zo graag dit jaar weer gaan!

Een paar maanden geleden zocht ik dus op welke datum het dit jaar zou zijn. Nergens te vinden, ook weinig info te vinden of het dit jaar dan wel doorgaat. Niet dus!

Fantastyval is voorbij!
Citaat uit BN de stem: ‘Het Zeeuwse organisatiebureau Stolk&Stolk trekker de stekker eruit. “Het fantasyfestival daar levert ons al jaren verlies op. Dit is niet meer vol te houden”, aldus woordvoerster Elly Stolk.’

Mijn hart brak een beetje bij het lezen van dat artikel! Het was ZOOOO leuk! Ik was er nog niet klaar voor. Afscheid kwam te snel, en te plots….

En ja, dan kan je zeggen, er zijn nog meer van die soort festivals, maar niet zo dichtbij! Dit was heerlijk ideaal. En Fantastyval met zijn mooie ligging had gewoon mijn hart gestolen. Ik ga het missen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply