Fairtrade: de Thaise keuken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Manlief had stiekem voor mij een actiedoos gekocht. Omdat hij toch bewuster bezig is dan mij was de keuze logisch, voor 12.95 hadden we een leuke, lekkere bewuste Fairtrade doos om uit te pakken!

DSC09554

Een goedgevuld doosje (zo een 13 items) met overal het Fairtrade logo op. De verpakkingen zijn ook ontzettend vrolijk vind ik :) We gaan lekker veel Thais koken in de toekomst, YUMMIE!

DSC09556

Niet zomaar zout en peper, maar een zeezout mix met chili en pepermix met citrus en knoflook erdoor, klinkt al heerlijk!

DSC09557

Mmmh, wat een vrolijke kleuren, vind je niet?

Woksauzen

Een heleboel woksauzen, lekker, ben vooral benieuwd naar de Teriyaki, de Soy Ginger ben ik niet zo ontzettend benieuwd naar, lust namelijk echt geen gember, maar wie weet verrast deze woksaus ons wel :)

Kruidenpasta

Mmmh, rode curry, groene curry, allemaal kleurtjes :) ik hou van pittig, deze word ook leuk om te gaan gebruiken, ik kan haast niet wachten! Wat zal ik eerst gebruiken?

rijst & noodles

En natuurlijk ook nog 2 soorten rijst, geen idee welke het lekkerste is en wat het verschil is, zo een expert ben ik net weer niet :) Gewoon lekker uitproberen!

En noodles, altijd lekker! Ahh heb er zin in!

Gelukkig is er een receptenboekje om me vooruit te helpen :) inspiratie, inspiratie!

Fairtrade doos

Dat was mijn heerlijke Fairtrade doos die ik lekker mocht uitpakken en binnenkort helemaal mag gebruiken. Misschien niet Vlaams of Nederlands maar wel heerlijk verantwoord :D

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

2 Comments

Leave a Reply