Bubble Tea: 8Tea5.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Toen ik afgelopen vrijdag in Antwerpen was besloot ik mezelf maar even snel te verwennen (moet kunnen, toch? :))

Dus toen ik de Meir afliep richting de Grote Markt besloot ik ook even een Bubble Tea te gaan halen. Absoluut lekker!

In een zijstraatje van de Meir heb je de 8tea5 zitten, klein gebouwtje, lichtelijk verstopt maar het totaal waard om te gaan zoeken!

Dit is absoluut mijn favoriete plek om bubble tea te halen, waarom? Ze zijn hier echt niet te zoet! (ik heb het 1 keer ergens gehad dat het zoveel te zoet was dat we er gewoon misselijk van waren, zonde van je geld)

coconut bubble tea
Ik ben als gewoontedier uit mijn ‘comfortzone’gestapt een heerlijke coconut (met mango bubbles) milk bubble tea gedronken. (absoluut niet vies, het smaakt niet naar melk maar maakt de tea wat romiger, een beetje alsof je een shake hebt) meestal nam ik altijd weer de mango milk tea met lychee bubbles. De coconut is minder zoet maar niet overheersend, je drinkt echt geen Bounty ofzo :)

Ze hebben genoeg keuze, ik dacht zeker zo een 15 smaken en minstens 5 smaken van bubbles. Daarnaast hebben ze nog specials en heerlijke cake (oreo cheesecake is mijn favorietje!) KEUZE VOLDOENDE. Ik ga ze gewoon 1 voor 1 allemaal proberen :) 8tea5, here I come!

Ze zitten in Nederland ook in Den Haag en Arnhem maar ik ga gewoon lekker naar Antwerpen. I love Antwerpen!
8tea5 foto muur
Adres:

Korte Klarenstraat 15
(Zijstraat van de Meir)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply