Boerderijwinkel ‘Den Hof’

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Afgelopen zondag wilden we naar de boerenmarkt gaan, die is op de zondagmorgen in een dorp vlakbij ons. Maar toen we daar aan kwamen was het niet open. Niks te zien, geen idee of de boerenmarkt nog wel is zelfs, dat is het nadeel van evenementen met heel weinig informatie.

Toen besloten we maar een heel stukje door te rijden naar onze favoriete boerderijwinkel om daar even met de kindjes een drankje en hapje te doen. Toen we er aan kwamen waren we even bang dat we veel te vroeg waren (wij waren er rond half 12 maar het opent op zondag pas om 12u!) maar ze waren gewoon al vroeger open gegaan! Meerdere mensen waren net als wij te vroeg.

DSC09757

Ze hebben binnen maar 1 tafel staan (voor zo een 6 personen) maar die zat al helemaal vol dus gingen we buiten zitten, gelukkig liet het weer het toe (echt iets om in de zomer te doen!). Daar hebben we iets gedronken (ik een latté Machiatto, manlief een warme chocomelk en de kindjes een appel/aardbei sapje) en een heerlijk cakeje gegeten.

DSC09767

Toen we lekker buiten zaten kwam Max de hond lekker bij ons rondhangen, wat een lieve hond! (en een schooiert! Niks geven hoor, weersta de ontzettend lieve oogjes van de smekende hond).
DSC09769

Natuurlijk kunnen onze kinderen niet lang stilzitten dus was het wel leuk dat ze gewoon konden rondlopen in de tuin terwijl wij rustig konden drinken. Spijtig genoeg niet echt een speeltoestel ofzo voor de kindjes maar ze vermaakten zich wel.
DSC09772

Daarna hebben we ook nog verse groenten en fruit meegenomen (goedkoop!)
Het is daar echt serieus mooi, wacht maar tot het echt lekker weer wordt! Aanrader.

DSC09759

DSC09812

DSC09762

DSC09814

DSC09818

DSC09758

DSC09820

Naast groenten en fruit heb je ook vlees (van eigen koeien), zuivel en allerlei sappen.

Adres:
Boerderijwinkel den hof (ook zorgboerderij)
Buitenlust 1
4661 AL Halsteren

En op 25 mei is het open boerderij dag! Is er vanalles te beleven op de boerderij.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply