Ambachtscentrum Goes

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

In Goes heb je de Hollandsche Hoeve. Een stadsrecreatiepark.(ligt vlakbij het zwembad & tropische tuin)

Erg leuk om met onze kindjes heen te gaan. Je hebt er een binnenspeeltuin, een gewone speeltuin (best groot), een waterspeeltuin, een kinderboerderij en het ambachtscentrum, echt heel wat te doen. Wat voor weer het ook is.
DSC00893

DSC00895

DSC00897

DSC00901

DSC00904

DSC00906

DSC00907

DSC00910

DSC00956

DSC00963
Dus altijd als we naar de Hollandsche Hoeve in Goes gaan brengen we een bezoekje aan het ambachtscentrum. Daar is van alles te beleven.
Kaarsen makerij, klompen versieren, sieraden & zeepkettingen maken, potten bakken, weverij, oud hollands snoep, spiegels met glas versieren, (er was een leuke bakkerij maar die is helaas weg, die was tot voor kort vervangen door een bloemenbinderij maar die is ook al weer weg.) een schildersatelier, een vrouw die poppenkleertjes maakt en een crea hoekje waar je hout en zo kan beschilderen/versieren. Ik denk dat ik ze allemaal heb opgenoemd.
ambachtscentrum Goes
Het is er gewoon ook heel gezellig, het binnenplein is echt heel leuk gedaan.

Onze favoriete en bijna standaard activiteiten zijn, een kaars versieren (als er niet te veel volk is), een armband maken en broodjes maken (was onze favoriet, we missen de bakkerij enorm) en nu je klompen kan versieren zie je ons daar ook wel.

Zeker wel eens doen met je kinderen, het is uniek, cool, en ambachten mogen gewoon niet vergeten worden. Wij zijn helemaal fan van het Ambachtscentrum.

Adres:

Kattendijksedijk 27
4463 AL Goes

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply