Alweer 4+ jaar mama

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Ken je die Facebook mogelijkheid om je herinneringen van zoveel jaar geleden te delen? Vandaag kwam er bij mij een prachtige herinnering van 4 jaar geleden naar boven. Een prachtige foto van mijn toen 1 maand oude dochtertje die sliep in de armen van haar bompa (ook wel bekend als opa). En wat voel je je dan nostalgisch!

Kersverse mama, alles is nieuw en ontzettend spannend! Heerlijk gevoel, buiten die slapeloze nachten of niet weten waarom je kleintje huilt. Wat hou je toch van dat kleine persoontje. En nog steeds hoor! En tijd vliegt ontzettend snel.

Ondertussen zit dezelfde dochter alweer in groep 1! Heeft ze een broer van 2,5 jaartjes oud, hoe kan de tijd zo snel gaan? De foto’s brengen gemengde gevoelens met zich mee.
Ik mis die baby tijd wel, wat ben je toch verliefd op je eigen kind. Nu nog, zoveel jaartjes later geniet je van alle nieuwe dingen die ze leren. Ben je elke dag weer die trotse mama en ik vind het een voorrecht om van deze 2 personen te mogen houden. En dat ze van mij houden. Ach, wat foto’s met een persoon kunnen doen.

Nathan en Aimee

Deze foto is van 2,5 jaar terug, toen was Nathan niet eens 1 maandje oud! Serieus, nu praat hij, doet hij wat hij wilt en mag ik niet meer helpen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply